Εξαιρετικό νέο φύλλο κρέπας “creperi” το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα επαγγέλματα. Η εταιρεία Dolaono food ασχολήθηκε χρόνια με την ποιότητα του φύλλου της κρέπας και κατάφερε να παράγει αυτό το φύλλο κρέπας το οποίο και ονόμασε “creperi” (επειδή είναι πιο νόστιμο ακόμα και από το φύλλο των creperie). Ένα φύλλο κρέπας με τις εξής ιδιότητες:
- Αξεπέραστη γεύση
- Πλούσια συνταγή
- Εύκολη επεξεργασία από τις εταιρείες catering
- Κατάλληλο πάχος – κυψέλωση ζύμης – αίσθηση δαγκώματος
Γενικοί κανόνες κρέπας
- Αποψύχουμε τα φύλλα κρέπας σε θερμοκρασία δωματίου πριν την εκτέλεση κάθε συνταγήςω
- Όλες τις κρύες κρέπες εάν τις φτιάξετε από την προηγούμενη και τις αποθηκεύσετε στο ψυγείο θα έχετε ακόμα περισσότερα γευστικά αποτελέσματα.
- Προτείνουμε για όλες τις κρέπες ρολό φούρνου κατά το δίπλωμα να τις αφήνετε ανοιχτές στις άκρες έτσι ώστε να πηγαίνει γέμιση ως την άκρη.
- Επίσης το πιάτο γίνεται πιο όμορφο και χορταστικό κατά το σερβίρισμα όταν η γέμιση τείνει προς τα έξω (έχει διογκωθεί από το ψήσιμο).
- Σε όλες τις συνταγές φούρνου (αλμυρές και gourmet) διακοσμήστε από πάνω με κάποιο από τα υλικά της γέμισης πριν από το ψήσιμο (κυρίως ταιριάζει τυρί).
- Για τις γλυκές μπορείτε να προσθέσετε από πάνω τρούφα πριν το ψήσιμο και μετά το ψήσιμο σαντιγί, σιρόπι ή οποιοδήποτε γλυκό κουταλιού της αρεσκείας σας.
- Στραγγίστε καλά τα υλικά των γεμίσεων που έχουν υγρά(π.χ. τόνος, καλαμπόκι κ.τ.λ.).
Επιτέλους κρέπες σε σωστές γεύσεις –συνταγές –τρόπους ψησίματος,σερβιρίσματος.
Το μόνο που θα πρέπει να επιλέξετε εσείς είναι η τελική ποσότητα γέμισης ανάλογα με τι επιθυμείτε .
Ψήσιμο
Οι κρέπες ανήκουν στην κατηγορία των προϊόντων που ψήνονται εύκολα και γρήγορα προσφέροντας ένα εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα.
Έχουν γίνει δοκιμές σχετικά με τους χρόνους ψησίματος των συνταγών που σας προτείνουμε. Ωστόσο βρείτε τον σωστό χρόνο στον δικό σας φούρνο (συσκευή με συσκευή έχει διαφορά).
Τρόποι Τυλίγματος, Σερβιρίσματος ( Δείτε στις Παρακάτω Φωτογραφίες Ιδέες που σας Προτείνουμε).